Icre cu somon afumat

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2011 | 4702 vizualizari

 

Sunt cele mai gustoase icre pe care le-am mancat vreodata...pe cuvant de bucataras!

 

INGREDIENTE

  • o bucata de somon afumat( puneti cat va lasa inima)
  • 100 gr icre crap( se poate face si cu alte feluri de icre...ca de exmeplu stiuca...mmm)
  • ulei( aproape o jumatate de sticla de ulei de floarea soarelui)
  • 1/2 lamaie stoarsa( zeama)
  • sare dupa gust
  • o ceapa rosie
  • un strop de apa minerala( cat turnati putin o data)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre cu somon afumat:

Icrele se mixeaza in jur de 8 minute( singure).


Se pune o lingurita din zeama de lamaie si apoi se amesteca inca putin. Se inmultesc punand cate putin ulei( nu tot dintr-o data). Se mai adauga cate un strop din zeama de lamaie...si din nou putin ulei...pana cand sunt gata...


e bine sa ne oprim la timp si sa nu mai punem ulei altfel le vom taia.


Cand sunt gata, le stropim cu apa minerala cat punem dintr-o sticla o data( doua linguri).


Taiem ceapa si o amestecam cu icrele, apoi somonul bucatele si le oranam dupa inspiratie...


Mmmmmmm....sunt o nebunie...garantat!


Va servesc cu o felie sanatoasa de paine cu icre delicioase!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Icre cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

RuxyRux 1

14.03.2011, 09:01

Multumesc bettyC

adry88 1

20.05.2011, 17:50

simona72 1

04.05.2015, 20:03

E foarte faina ideea cu peste afumat!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cosulete din foietaj cu icre