Aperitiv tarta quiche cu ardei

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 2 Noi 2017 | 3021 vizualizari

 

concurs -  "tarte si placinte rumenite si iscusite"
Usor si rapid de facut aceasta tarta sarata este tot timpul foarte gustoasa.
De origine frantuzeasca din regiunea Lorraine, tarta "quiche" are ca baza o garnitura numita "migaine" un amestec de oua si smantana.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/09/tarta-quiche-cu-ardei.html

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foetaj
  • 200 gr bacon afumat
  • 4 oua
  • 3 linguri bune de smantana2 ardei : verde si galben
  • 1 ceapa
  • 1 praz
  • 100 g de cascaval ras
  • boia de ardei
  • sare, piper
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tarta quiche cu ardei:

Spalati si curatati legumele.

Incalziti cuptorul la 200 ° C

Prajiti baconul într-o tigaie anti-aderenta (fără grăsime ).

Adaugati ceapa si prazul tocate marunt.

Rumeniti si adaugati un pic de ulei daca baconul nu este gras. Lasati sa se raceasca.

Într-un castron, bateti ouale cu smantana și piperul. Adaugati un pic de sare (baconul este deja sărat).

Se pune aluatul in forma de tarta unsa cu unt.

Turnati compozitia cu bacon. Adaugati cascavalul taiat cubulete.

Turnati deasupra ouăle cu smântâna.

Decorati cu ardeii taiati lamele alternand culorile.

Presarati boia de ardei.

O puteti servi calduta cu o salata verde sau rece ca aperitiv.

Poftă bună !

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta quiche cu ardei" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitive crostini cu pasta de ton