Ruladă cu brânză şi cârnaţi

de botcrina in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2013 | 1941 vizualizari

 

Aluatul pentru această ruladă se prepară la fel ca şi cel pentru clătite, dar fără zahăr.

 

INGREDIENTE

Aluatul

  • 100 ml lapte
  • 1 ou
  • 50 ml apă
  • putina sare
  • 1 vârf de cuţit bicarbonat de sodiu
  • puţin suc de lămâie
  • 150 g faină

Umplutura

  • 400 g branză dulce
  • 1 cârnaţi cabanos
  • 100 g unt
  • 1 linguriţă sare
  • opţional mărar sau boia
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ruladă cu brânză şi cârnaţi:

Preparăm aluatul din ouăle bătute cu lapte, sare, apa, făina şi bicabonatul stins cu puţin suc de lămâie.


Lăsăm să se odihnească circa 30 de minute.


Între timp pregătim umplutura.


Într-un bol punem brânza dulce, adăgăm untul, sarea şi mixăm totul, până obţinem o cremă fină.


Pregătim o tavă dreptunghiulară.


Încingem tava pe o plită, ungem cu ulei şi turnăm compoziţia.


Intorcem foaia şi pe partea cealaltă, după care o scoatem pe un platou şi lăsăm la răcit.


Când este rece, întindem peste aceasta compoziţia din brânză, aşezăm cârnatul la margine şi rulăm.


Poftă bună!!!

 

TIPS-URI

1

brânza dulce trebuie să fie puţin mai moale

2

untul trebuie pregătit să stea înainte de folosire la temperatura camerei

Daca ti-a placut reteta noastra "Ruladă cu brânză şi cârnaţi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mamaieelena 1

07.02.2013, 19:39

bunaaaa

botcrina 1

07.02.2013, 20:24

multumesc tuturor

CookieMonster 1

28.03.2013, 14:43

foarte frumos, am sa incerc si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort de biscuiti, cu crema de ciocolata

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Desert rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

RETETA RECOMANDATA
Cuburi aperitiv cu urzici, crema de branza si galbiori