Ruladă cu brânză şi cârnaţi

de botcrina in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2013 | 1813 vizualizari

 

Aluatul pentru această ruladă se prepară la fel ca şi cel pentru clătite, dar fără zahăr.

 

INGREDIENTE

Aluatul

  • 100 ml lapte
  • 1 ou
  • 50 ml apă
  • putina sare
  • 1 vârf de cuţit bicarbonat de sodiu
  • puţin suc de lămâie
  • 150 g faină

Umplutura

  • 400 g branză dulce
  • 1 cârnaţi cabanos
  • 100 g unt
  • 1 linguriţă sare
  • opţional mărar sau boia
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ruladă cu brânză şi cârnaţi:

Preparăm aluatul din ouăle bătute cu lapte, sare, apa, făina şi bicabonatul stins cu puţin suc de lămâie.


Lăsăm să se odihnească circa 30 de minute.


Între timp pregătim umplutura.


Într-un bol punem brânza dulce, adăgăm untul, sarea şi mixăm totul, până obţinem o cremă fină.


Pregătim o tavă dreptunghiulară.


Încingem tava pe o plită, ungem cu ulei şi turnăm compoziţia.


Intorcem foaia şi pe partea cealaltă, după care o scoatem pe un platou şi lăsăm la răcit.


Când este rece, întindem peste aceasta compoziţia din brânză, aşezăm cârnatul la margine şi rulăm.


Poftă bună!!!

 

TIPS-URI

1

brânza dulce trebuie să fie puţin mai moale

2

untul trebuie pregătit să stea înainte de folosire la temperatura camerei

Daca ti-a placut reteta noastra "Ruladă cu brânză şi cârnaţi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mamaieelena 1

07.02.2013, 19:39

bunaaaa

botcrina 1

07.02.2013, 20:24

multumesc tuturor

CookieMonster 1

28.03.2013, 14:43

foarte frumos, am sa incerc si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Saratele cu mac