Aperitiv melci din foietaj cu cascaval si legume

de mena29 in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2017 | 1073 vizualizari

 

Ma gandeam sa fac ceva bun si sa nu-mi dau mult de lucru, asa ca m-am uitat prin frigider si cu ce am gasit, am pregatit acesti melci din aluat foietaj. Pentru ca noua ne-au placut, m-am gandit sa impartasesc si cu voi aceasta reteta rapida si ieftina. Sper sa va placa.
Pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • 800 g aluat foietaj (doua foi a 400 g fiecare)
  • 80 g ardei rosu
  • 150 g ciuperci din conserva
  • 50 g ceapa verde
  • 50 g masline negre felii
  • 100 g crema de branza
  • 150 g cascaval ras
  • 1 galbenus de ou amestecat cu o lingura de lapte
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv melci din foietaj cu cascaval si legume:

Lasa aluatul foietaj sa se decongeleze.


Spala ardeiul si taie-l cubulete.


Spala si taie ceapa verde.


Lasa ciupercile din conserva sa se scurga de apa, dupa care taie-le marunt.


Pe o o foaie de aluat foietaj, pune jumatate din cantitatea de branza si intinde-o frumos cu o spatula.


Deasupra pune jumatate din cascavalul ras, jumatate din cantitatea de ardei rosu, jumatate din cantitatea de masline si jumatate din cantitatea de ciuperci.


Ruleaza strans foaia de aluat si taie rondele de cca. 2-2,5 cm.


Pune-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Deasupra, unge melcii de aluat cu o pensula, cu galbenusul de ou amestecat cu o lingura de lapte.


Procedeaza la fel si cu cealalta foaie de aluat foietaj.


Coace melcii in cuptorul preincalzit, la 180 grade C, pana devin aurii, aproximativ 20 minute.


Sunt buni atat calzi cat si reci.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv melci din foietaj cu cascaval si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mena29 1

28.03.2017, 17:21

Va multumesc frumos, dragilor!

merisor 1

29.03.2017, 07:27

Yummy! Servesc și eu un melcisor din asta ca mi s-a facut pofta

kytz 1

06.07.2017, 11:14

Ce buni arată!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Un fel de mic dejun