Friganele sarate cu mozarella si parmezan

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2016 | 912 vizualizari

 

Numai bune cu o bere rece! Va invit cu drag!

 

INGREDIENTE

  • 12 felii de paine toast( miez vezi foto)
  • 3 oua
  • 1 cana si 1/4 lapte caldut
  • 3 linguri mozarella fin razuita
  • 3 linguri parmezan razuit
  • ulei pentru prajit( vegetal)
  • o cana de parmezan pentru tavalit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele sarate cu mozarella si parmezan:

Laptele caldut se toarna usor peste ouale batute cu mozarella si parmezan.


Feliile de paine se inmoaie cateva secunde in compozitie, se scurg rapid si se prajesc in ulei pe ambele parti.


Se scot friganelele pe un servet absorbant si se tavalesc in parmezan.


Mancati-le calde....sunt incredibile!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele sarate cu mozarella si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Fierbator Style Black

- 30 %
299.99 lei
209.99 lei

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Oana 1

03.08.2016, 11:37

Mmm, o sa fac si eu! Ce bine arata!

RuxyRux 1

04.08.2016, 00:45

Multumesc, merita probata reteta

kytz 1

30.08.2017, 16:09

Așa ceva aș mânca acum.....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute decorate cu buburuze si soricei