Ciulama de ciuperci champignon

de Patricia Iordache in Mancaruri de legume, 26 Iul 2013 | 12379 vizualizari

 

Ma credeti pe cuvant cand spun ca as manca ciulama de ciuperci de minim 3 ori/saptamana? :)) E super buna si usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. ciuperci champignon;
  • 1 ceapa mare;
  • 8 catei de usturoi;
  • 3-4 linguri cu ulei de masline;
  • 250 ml. apa/lapte;
  • 1 lingura cu varf de faina;
  • 1 foaie de dafin;
  • sare;
  • piper;
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci champignon:

Spalam si taiem felii ciupercile, cu tot cu codita.


Tocam marunt ceapa si o punem la calit in uleiul de masline.


Dupa aproximativ 10 minute adaugam ciupercile, presaram sare si le lasam pana isi micsoreaza volumul si scade zeama care si-o lasa.


Separat amestecam faina cu apa sau lapte si turnam peste ciuperci. Adaugam foaia de dafin.


Amestecam, potrivim de sare, piper si lasam aproximativ 5 minute cat sa se ingroase putin sosul.


Pisam cateii de usturoi si ii adaugam peste ciulama. Amestecam si oprim focul.


Presaram deasupra marar proaspat tocat.


Se serveste calda, cu mamaliguta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci champignon" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Patricia Iordache 1

27.07.2013, 16:15

Bya...

Patricia Iordache 1

27.07.2013, 16:15

Simona, ma bucur ca-ti place!

Patricia Iordache 1

27.07.2013, 16:16

Rocsi, imi pare rau ca nu prea iti prieste..

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci