Ciulama de ciuperci cu zucchini

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2014 | 4618 vizualizari

 

o cina usoara si satioasa

 

INGREDIENTE

  • cca 400 gr. ciuperci
  • 2 cepe maricele
  • 1 zucchini tanar de cca 400gr.
  • 2 ardei grasi rosii
  • 3-4 linguri ulei
  • sare, piper si usturoi granulat dupa gust
  • 1 lingura rasa boia dulce
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • 1 lingura si jumatate amidon alimentar
  • 250 ml lapte rece
  • patrunjel proaspat tocat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci cu zucchini:

Curatam si spalam legumele (mai putin zucchini, pe care-l lasam cu coaja daca este tanar).

Jumatate din zucchini se trece prin robot impreuna cu ceapa si se caleste apoi in ulei la foc potrivit cca 10 minute.

Adaugam apoi ardeiul taiat fasii, restul de zucchini taiat cubulete,bobitele de mustar si ciupercile taiate in sferturi, punem cca 100 ml apa si lasam sa fiarba la foc domol pana se inmoaie legumele. Condimentam cu sare, piper si usturoi granulat.

Intr-un bol amestecam amidonul cu laptele, il adaugam peste legume si amestecam cca 10 minute, pana se leaga sosul. Punem boia dulce si patrunjel verde tocat si servim alaturi de mamaliguta proaspata.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci cu zucchini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Ciulama din ghebe