Ciulama de ciuperci si pipote

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 12 Noi 2014 | 7505 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g pipote
  • 500 g ciuperci champignon
  • 3 linguri faina
  • 1 lingurita delikat
  • 1 lingura smantana cu 40 % grasime
  • 2 cepe mici
  • marar
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci si pipote:

Mai intai am fiert pipotelele, pentru ca au o carne mai tare. In apa in care am fiert pipotele am fiert si ciupercile. Dupa ce s-au racit, am taiat in bucatele mai mici si pipotele si ciupercile. Taiem ceapa marunt, incingem putin ulei intr-o cratita, adaugam ceapa si o lingurita de delikat, calim ceapa pana se inmoaie, adaugam ciupercile si pipotele si mai lasam la foc mic cca 5 min. Separat faina o amestecam cu apa, pana se subtiaza, apoi turnam peste ciuperci si pipote. Lasam sa fiarba la foc mic, cca 20 min, daca mai este nevoie adaugam apa, in caz ca e prea groasa ciulamaua. La final adaugam lingura de smantana, sare si piper dupa gust. Lasam sa mai fiarba 5 min. Stingem focul si adaugam marar tocat. Se serveste cu mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci si pipote" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

7.5L Digital

- 22 %
899.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

elucubratiiculinare 1

13.11.2014, 17:27

ador ciulamaua

babi5 1

13.11.2014, 18:16

Cleme@wowww1

marcela1979 1

14.11.2014, 00:01

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Tabita _

8081 puncte

mihaelar63

6118 puncte

mirela0911

5306 puncte

-Licurici-

5012 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba taraneasca de purcel
  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

  • 28

    J

  • 29

    V

  • 30

    S

  • 31

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci