Ciulama de ciuperci si pipote

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 12 Noi 2014 | 2586 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g pipote
  • 500 g ciuperci champignon
  • 3 linguri faina
  • 1 lingurita delikat
  • 1 lingura smantana cu 40 % grasime
  • 2 cepe mici
  • marar
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci si pipote:

Mai intai am fiert pipotelele, pentru ca au o carne mai tare. In apa in care am fiert pipotele am fiert si ciupercile. Dupa ce s-au racit, am taiat in bucatele mai mici si pipotele si ciupercile. Taiem ceapa marunt, incingem putin ulei intr-o cratita, adaugam ceapa si o lingurita de delikat, calim ceapa pana se inmoaie, adaugam ciupercile si pipotele si mai lasam la foc mic cca 5 min. Separat faina o amestecam cu apa, pana se subtiaza, apoi turnam peste ciuperci si pipote. Lasam sa fiarba la foc mic, cca 20 min, daca mai este nevoie adaugam apa, in caz ca e prea groasa ciulamaua. La final adaugam lingura de smantana, sare si piper dupa gust. Lasam sa mai fiarba 5 min. Stingem focul si adaugam marar tocat. Se serveste cu mamaliga.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci si pipote" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

elucubratiiculinare 1

13.11.2014, 17:27

ador ciulamaua

babi5 1

13.11.2014, 18:16

Cleme@wowww1

marcela1979 1

14.11.2014, 00:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci