Ciulama de pui cu ciuperci

de deyutzky in Pui, 9 Feb 2015 | 3618 vizualizari

 

Buuuuna de te lingi pe degete! :))

 

INGREDIENTE

  • aprox. 500 g carne de pui (piept sau pulpe)
  • 500 g ciuperci proaspete
  • 500 ml smantana
  • 1 lingura de faina
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei usturoi
  • 1 lingura zarzavat verde de casa
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui cu ciuperci :

Spalam bine carnea si o taiem bucatele, apoi o calim intr-o tigaie cu putin ulei. Scoatem carnea pe un platou, punem ciupercile (spalate, curatate si taiate felii) in aceeasi tigaie si le calim pentru cateva minute. Scoatem si ciupercile si le punem alaturi de carnea de pui.


Curatam usturoiul(doar 2 catei, ceilalti ii vom zdrobi si ii vom adauga la final) si ceapa si le tocam marunt, apoi le punem la calit. Adaugam ciupercile, carnea de pui si 1/2 cana de apa. Acoperim cu un capac si lasam la foc mic cateva minute.


Amestecam faina cu smantana si 2-3 linguri de apa. Turnam aceasta compozitie peste carne si ciuperci. Adaugam acum zarzavatul, sare si piper dupa gust si amestecam mereu pana incepe sa dea in clocot.


Inchidem focul si adaugam usturoiul zdrobit si patrunjelul verde.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui cu ciuperci " nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (16)

simona72 1

10.02.2015, 09:43

Ce bunaaaa!

Rocsi 1

10.02.2015, 21:27

Cat de mult imi place!

Bya Ralu 1

11.02.2015, 14:50

ce bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carne si rosii