Ciuperci cu bacon si oua, la cuptor

de Rocsi in Mancaruri de legume, 21 Iun 2018 | 3844 vizualizari

 

Mic-dejun? Pranz? Cina? Este ce vreti voi, puteti sa serviti acest preparat oricand, iar de cele mai multe ori toate aceste ingrediente le gasiti prin frigider. Daca mai pregatiti si o salata de legume, atunci meniul este unul perfect!

 

INGREDIENTE

  • 100 gr bacon cubulete
  • 200 gr ciuperci proaspete
  • 1 ceapa verde
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • ierburi de provence
  • 1 felie cas de oaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu bacon si oua, la cuptor:

Spalati ciupercile, le stergeti cu un servetel si le taiati bucatele. Ceapa verde o taiati rondele. Incingeti o tigaie, puneti baconul, il rumeniti usor. Adaugati ciupercile, ceapa verde, amestecati. Le innabusiti la foc potrivit pana se evapora lichidul ce il lasa ciupercile. Trageti tigaia deoparte. Puneti compozitia in doua vase de ceramica, vase de o persoana. Sau puteti folosi un vas mai mare. Spargeti usor, cate doua oua, in fiecare vas. Presarati putina sare, piper si ierburi de provence peste oua. Le introduceti in cuptorul incins, la 180 de grade, pentru 10-12 minute, pana sunt facute si ouale, sa nu ramana albusul crud. Cand sunt gata, scoateti vasele din cuptor si rupeti deasupra bucatele de cas. O bunatate de preparat a iesit! Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu bacon si oua, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida, la cuptor