Tocana de ardei copti

de Angelina_Elena in Mancaruri de legume, 14 Iul 2012 | 1277 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ardei
  • 3 cepe medii
  • 3 rosii mai mari
  • 5 linguri ulei
  • sare
  • smantana(pentru servit)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de ardei copti:

Spalam ardeii, apoi ii asezam in tava si ii punem in cuptorul preincalzit. Coacem ardeii intorcandu-i pe o parte si pe cealalta. Dupa ce s-au copt ii punemm intr-un vas adanc, presaram peste ei sare si ii acoperim cu un capac.


Dupa ce s-au racorit, ii curatam de coaja si ii taiem cubulete indepartand semintele. Apa lasata de ardei nu o aruncam!!!


Spalam rosiile si le punem intr-o craticioara varsand peste ele apa fiarta. Le lasam 2-3 minute, apoi le scoatem si le decojim. Le taiem cubulete sau fasii.


Ceapa tocata marunt se inabuseste intr-o cratita cu 5 linguri de ulei. Cand ceapa s-a inmuiat, adauga rosiile, acoperim cratita cu un capac si lasam sa fiarba. Dupa ce au fiert si rosiile, adaugam ardeii cu tot cu apa lasata si mai lasam sa fiarba cca. 10 min. Se condimenteaza dupa gust cu sare.


Se serveste calda cu smantana si verdeata.


Va doresc pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de ardei copti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Angelina_Elena 1

15.07.2012, 17:54

Sufletista

Sim0na 1

15.07.2012, 23:00

Foarte buna trebuie sa fie..

oana_pisicutza16 1

16.07.2012, 10:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cuscus cu legume