Ciuperci cu broccoli in sos de smantana

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2014 | 3142 vizualizari

 

E o combinatie minunata

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg ciuperci
  • lapte
  • 1 ceapa alba de apa
  • cateva buchetele de broccoli
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura de bulion
  • 250 g smantana
  • Vegeta /piper/boia dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu broccoli in sos de smantana:

Ciuperciile se curata de coaja se dau sub jet de apa si se taie feliute.


Intr-un ceaun se pun ciuperciile ,lapte cat sa acopere, si se lasa la foc potrivit sa fiarba,cand laptele a scazut se mai adauga pana cand sunt fierte ciuperciile.


Inainte cu 15 minute sa fie gata se adauga ceapa tocata marunt,buchetelele de broccoli spalate bine si rupte in bucati mai mici.


Se condimenteaza dupa gust,iar din usturoi se prepara un mujdei cu 2 linguri de smantana pe care il adaugam peste ciuperci.


Se adauga bulionul si restul de smantana ramas,mai lasam cateva minute pe foc dupa care se poate servi!

 

TIPS-URI

1

Se presara marar proaspat tocat marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu broccoli in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Bya Ralu 1

26.01.2014, 22:20

xana 1

27.01.2014, 18:45

wow!

roxana_simona 1

18.02.2014, 05:05

bun bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ciuperci in sos