Ciuperci cu carnaciori la cuptor

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 21 Ian 2010 | 5364 vizualizari

 

lansez o provocare bucatarasilor !!! reteta este perfectibila si necesita imbunatatiri . voi cum ati prepara-o ?!!!

 

INGREDIENTE

  • 12 ciuperci champignon
  • 12 carnaciori de bere
  • 150 gr branza burduf
  • 100 cas mozzarella
  • 50 ml ulei masline
  • sare
  • piper
  • 2 rosii
  • i ardei verde
  • patrunjel frunze
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu carnaciori la cuptor:

  1. ciupercile se spala, se sareaza si se pipareaza .
  2. in fiecare palarie se pune putina branza de burduf [ atat cat sa faca priza cu carnaciorul ] , carnaciorul de bere crestat   in patru in varf cu o bucatica de mozzarella .
  3. se pun intr-o tava teflonata , se stropesc cu ulei de masline si se dau la cuptor  20 min , temperatura ridicata .
  4. serviti preparatul pe un platou decorat cu rosii , ardei si frunze de patrunjel .

TIPS-URI

1

ar merge si cu mujdei !!!

2

de ce s-au inegrit ciupercile ? lamaia le-ar face prea elastice ?

3

alegeti ciuperci cu palaria mai mare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu carnaciori la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

mihaelar63 1

22.01.2010, 21:03

au fost foarte apreciate , usoare si gustoase , se pare ca am facut prea putine

madi_marin 1

22.01.2010, 22:45

super bine arata

mihaelar63 1

22.01.2010, 22:50

multumesc .
ce frumoasa poza ti-ai pus , cesa zic tinerete , vara , flori ....:

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute cu ciuperci