Ciuperci cu carnaciori la cuptor

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 21 Ian 2010 | 3859 vizualizari

 

lansez o provocare bucatarasilor !!! reteta este perfectibila si necesita imbunatatiri . voi cum ati prepara-o ?!!!

 

INGREDIENTE

  • 12 ciuperci champignon
  • 12 carnaciori de bere
  • 150 gr branza burduf
  • 100 cas mozzarella
  • 50 ml ulei masline
  • sare
  • piper
  • 2 rosii
  • i ardei verde
  • patrunjel frunze
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu carnaciori la cuptor:


  1. ciupercile se spala, se sareaza si se pipareaza .

  2. in fiecare palarie se pune putina branza de burduf [ atat cat sa faca priza cu carnaciorul ] , carnaciorul de bere crestat in patru in varf cu o bucatica de mozzarella .

  3. se pun intr-o tava teflonata , se stropesc cu ulei de masline si se dau la cuptor 20 min , temperatura ridicata .

  4. serviti preparatul pe un platou decorat cu rosii , ardei si frunze de patrunjel .

 

TIPS-URI

1

ar merge si cu mujdei !!!

2

de ce s-au inegrit ciupercile ? lamaia le-ar face prea elastice ?

3

alegeti ciuperci cu palaria mai mare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu carnaciori la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

mihaelar63 1

22.01.2010, 21:03

au fost foarte apreciate , usoare si gustoase , se pare ca am facut prea putine

madi_marin 1

22.01.2010, 22:45

super bine arata

mihaelar63 1

22.01.2010, 22:50

multumesc .
ce frumoasa poza ti-ai pus , cesa zic tinerete , vara , flori ....:

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Panna cotta cu aroma de lavanda
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Choux a la creme

de RuxyRux 9

ieri la 22:55

Fursecuri cu lămâie

de RODIMUR 5

ieri la 18:30

RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu ciuperci la cuptor