Ciuperci cu cascaval la capac

de Rux in Aperitive / Garnituri, 15 Oct 2015 | 740 vizualizari

 

O mare bunatate, dintr-o reteta extrem de simpla! Facute la tigaie, la foc mic, cu un fir de ulei, umplute cu unt si marar si acoperite cu cascaval care se topeste...o nebunie!

 

INGREDIENTE

  • 5 ciuperci champinion
  • un varf de legatura de marar
  • o lingura de unt
  • un fir de ulei( cam o lingurita)
  • sare roz( sau de mare)
  • 3 felii de cascaval
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu cascaval la capac:

Eu zic ca iese doar o portie...e atat de bun preparatul incat n-o sa vreti sa-l impartiti cu nimeni! :)))))

Ciupercile se spala, se usuca si se pun in tigaia incinsa cu gura in jos, la foc foarte mic. Se lasa 3 minute, dupa care se intorc si nu se mai muta.

Se pune un fir de ulei printre ele, se misca tigaia de doua trei ori sa patrunda peste tot si se lasa 4 minute sa lase zeama. Se pune in fiecare palarie un varf de lingurita de unt, sare si marar si se pune capacul, se mai lasa doua trei minute sa se topeasca untul si se pune pe fiecare bucata cascaval. Se acopera din nou cu capac cateva minute sa se topeasca frumos.

Eu iubesc mararul asa ca am mai pus din nou deasupra ciupercilor in farfurie.

Aveti grija sa taiati ciupercile si sa nu muscati din ele daca nu s-au racit, inauntru lor este zeama fierbinte.

 

TIPS-URI

1

Este foarte important sa gatiti ciupercile la foc foarte mic

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu cascaval la capac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Rux 1

22.10.2015, 22:06

Multumesc

Bya Ralu 1

24.10.2015, 06:29

Rux 1

25.10.2015, 22:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!