Ciuperci cu cascaval la capac

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 15 Oct 2015 | 2117 vizualizari

 

O mare bunatate, dintr-o reteta extrem de simpla! Facute la tigaie, la foc mic, cu un fir de ulei, umplute cu unt si marar si acoperite cu cascaval care se topeste...o nebunie!

 

INGREDIENTE

  • 5 ciuperci champinion
  • un varf de legatura de marar
  • o lingura de unt
  • un fir de ulei( cam o lingurita)
  • sare roz( sau de mare)
  • 3 felii de cascaval
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu cascaval la capac:

Eu zic ca iese doar o portie...e atat de bun preparatul incat n-o sa vreti sa-l impartiti cu nimeni! :)))))


Ciupercile se spala, se usuca si se pun in tigaia incinsa cu gura in jos, la foc foarte mic. Se lasa 3 minute, dupa care se intorc si nu se mai muta.


Se pune un fir de ulei printre ele, se misca tigaia de doua trei ori sa patrunda peste tot si se lasa 4 minute sa lase zeama. Se pune in fiecare palarie un varf de lingurita de unt, sare si marar si se pune capacul, se mai lasa doua trei minute sa se topeasca untul si se pune pe fiecare bucata cascaval. Se acopera din nou cu capac cateva minute sa se topeasca frumos.


Eu iubesc mararul asa ca am mai pus din nou deasupra ciupercilor in farfurie.


Aveti grija sa taiati ciupercile si sa nu muscati din ele daca nu s-au racit, inauntru lor este zeama fierbinte.

TIPS-URI

1

Este foarte important sa gatiti ciupercile la foc foarte mic

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu cascaval la capac" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

RuxyRux 1

22.10.2015, 22:06

Multumesc

Bya Ralu 1

24.10.2015, 06:29

RuxyRux 1

25.10.2015, 22:03

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

la 10:06

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

pe 05.05 la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

pe 05.05 la 21:55

TOP
utilizatori

Constelatialeu

6273 puncte

Panacris

6243 puncte

mirela0911

4523 puncte

Rocsi

4172 puncte

oanapl

4171 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

la 10:06

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

pe 05.05 la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

pe 05.05 la 21:55

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu gorgonzola si nuci