Rulada de cascaval cu ardei copti si masline

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2014 | 6049 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 roata de 500 gr. cascaval
  • 2-3 linguri pasta de ardei (de la Univer am folosit eu)
  • 4 felii emmentaler
  • cateva masline negre fara samburi
  • 2-3 ardei copti
  • putina branza telemea
  • marar uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de cascaval cu ardei copti si masline:

Roata de cascaval, in ambalajul original, nedesigilat, se pune intr-un vas cu apa la foc mic si se lasa pana clocoteste apa si te topeste cascavalul.

Ardeii se coc si se curata de coaja.

Cand cascavalul s-a topit, il scoatem din ambalaj pe masa de lucru,il intindem cu facaletul, il ungem cu pasta de ardei de la Univer, aszam din loc in loc feliile de emmentaler, maslinele,fasiile de ardei copti, bucatele de branza telemea.

Presaram putin marar uscat, rulam apoi strans foaia de cascaval,la fel ca la rulada, imbracam apoi rulada obtinuta in folie alimentara sau harie de copt si dam la rece pentru cel putin jumatate de ora,pana se intareste cascavalul.

Scoatem rulada de la rece, portionam si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de cascaval cu ardei copti si masline" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada de cascaval