Ciuperci cu cascaval la capac

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 15 Oct 2015 | 3176 vizualizari

 

O mare bunatate, dintr-o reteta extrem de simpla! Facute la tigaie, la foc mic, cu un fir de ulei, umplute cu unt si marar si acoperite cu cascaval care se topeste...o nebunie!

 

INGREDIENTE

  • 5 ciuperci champinion
  • un varf de legatura de marar
  • o lingura de unt
  • un fir de ulei( cam o lingurita)
  • sare roz( sau de mare)
  • 3 felii de cascaval
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu cascaval la capac:

Eu zic ca iese doar o portie...e atat de bun preparatul incat n-o sa vreti sa-l impartiti cu nimeni! :)))))

Ciupercile se spala, se usuca si se pun in tigaia incinsa cu gura in jos, la foc foarte mic. Se lasa 3 minute, dupa care se intorc si nu se mai muta.

Se pune un fir de ulei printre ele, se misca tigaia de doua trei ori sa patrunda peste tot si se lasa 4 minute sa lase zeama. Se pune in fiecare palarie un varf de lingurita de unt, sare si marar si se pune capacul, se mai lasa doua trei minute sa se topeasca untul si se pune pe fiecare bucata cascaval. Se acopera din nou cu capac cateva minute sa se topeasca frumos.

Eu iubesc mararul asa ca am mai pus din nou deasupra ciupercilor in farfurie.

Aveti grija sa taiati ciupercile si sa nu muscati din ele daca nu s-au racit, inauntru lor este zeama fierbinte.

TIPS-URI

1

Este foarte important sa gatiti ciupercile la foc foarte mic

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu cascaval la capac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tortilla spaniola