Orez cu sos la cuptor

de sasha in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2013 | 1019 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g orez bob lung
  • 400g carne tocata de porc
  • 400g ciuperci
  • 400g mazare
  • 100g fasole rosie
  • 250 ml suc de rosii
  • 1 leg de patrunjel
  • sare
  • ulei
  • piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu sos la cuptor:

Spalam si fierbem fasolea, separat se fierbe orezul 20 de minute. Tocam carnea,o calim in ulei cu jumatate din ciuperci feliate, apoi adaugam sucul de rosii si patrunjelul tocat ,lasam sa fiarba 15 minute. Cand fasolea si orezul au fiert ,le surgem de apa fiarbinte si le dam sub un jet de apa rece,adaugam mazarea, ciupercile ramase,fasolea peste orez, dupa gust adaugam sare si piper. Ungem o tava cu ulei ,punem toata combinatia , o nivelam si adaugam sosul din carne tocata, se da la cuptor pentru 20 de minute la 180 de grade.


O servim alaturi cu piept de pui la gratar!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu sos la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

15.04.2013, 22:24

Sim0na 1

16.04.2013, 10:03

bun, bun

Bya Ralu 1

12.05.2013, 13:20

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv caltabosi