Sărăţele cu untură

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 28 Dec 2013 | 3165 vizualizari

 

Reţeta am gasit-o pe blogul Violetei Postolache, www.caietulcuretete.com, căreia îi mulţumesc.Este foarte uşor de făcut, iar sărăţelele sunt delicioase! Nu te poţi opri din ronţăit dacă ai alături o bere şi nişte prieteni!

 

INGREDIENTE

  • 100 g untură
  • 100 g unt/margarină
  • 100 g iaurt
  • 100 ml lapte
  • 2 ouă
  • 200 g telemea de oaie sărată şi tare
  • 7 g drojdie uscată
  • chimen/mac/susan/parmezan
  • 1 ou pentru uns
  • făină cât cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sărăţele cu untură:

Se pun într-un vas încăpător untul/margarina şi untura topite şi uşor răcite, ouăle bătute, laptele, iaurtul, brânza rasă şi drojdia. Se amesteca totul foarte bine, apoi se adaugă făină cât să obţinem un aluat care nu se lipeşte de mâini.


Se întinde cu sucitorul o foaie grosuţă, se unge, se taie fâşii care se răsucesc şi se coc în tava tapetată cu hârtie de copt.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sărăţele cu untură" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

madi_marin 1

29.12.2013, 21:19

fetele, multumesc!

laura_n 1

30.12.2013, 17:15

as manca non stop )

Raluca57 1

05.01.2014, 17:33

Sunt minunate!!! am facut deja de doua ori. Nu se intaresc a doua zi. Perfecte!!!! Imi place mult aluatul acesta, voi incerca si pachetele cu branza, carne etc. Multumesc, Raluca

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sărăţele~2~