Bruschete cu roșii uscate și busuioc

de elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri, 17 Sep 2013 | 3007 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 baghetă
  • 1 borcan roșii uscate în ulei
  • 1 căpățănă de usturoi
  • frunze de busuioc proaspete
  • unt
  • sare
  • capere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu roșii uscate și busuioc:

Bagheta se taie în felii - pe diagonală să obținem feliile un pic mai mari. Se prăjesc rapid în prăjitorul de pâine sau pe un grill la aragaz. Imediat ce sunt gata, se freacă cu usturoi. Curățăm usturoiul și fiecare cățel trebuie tăiat în două. Usturoiul se taie pentru a freca mai bine feliile de pâine - o să vedeți cum practic se topește. Pentru fiecare felie de pâine este nevoie de un cățel de usturoi - dacă este foarte mare putem să folosim doar jumătate. Apoi ungem feliile cu unt - eu m-am învârtit cam mult pe lângă ele și pâinica mea s-a răcit iar untul nu s-a mai topit :( Untul topindu-se, aceste bruschete sunt mult mai gustoase. Chiar dacă nu le serviți imediat și se răcesc ele tot bune sunt, dar untul este bine să se topescă ;) Continuăm cu roșiile - le scoatem din ulei și le lăsăm un pic la scurs. Dacă sunt mai mari ele se pot tăia în două.
Aranjăm roșiile peste feliile de pâine prăjită, ornăm cu frunze proaspete de busuioc, felii de usturoi și capere.
Servim imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu roșii uscate și busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

diaconta 1

17.09.2013, 21:45

Minunate

Rocsi 1

17.09.2013, 22:21

Vreau cateva felii

Corinuta 1

18.09.2013, 00:25

Tare-mi plac!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu rosii si somon