Tort aperitiv din omleta

de vio_dreams in Aperitive / Garnituri, 5 Feb 2013 | 26528 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru omleta cu ardei:
  • 6 oua
  • 200 gr cascaval
  • 2 ardei capia
  • sare si piper
  • pentru omleta cu verdeturi:
  • 6 oua
  • 200 gr telemea oi
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort aperitiv din omleta:

Batem ouale si adaugam cascavalul dat pe razatoare. Punem si ardeii capia taiati cubulete mai marisoare apoi asezonam cu sare si piper .Turnam compozitia in tava unsa cu unt .


Dam la cuptor la foc mic . O lasam sa se raceasca in tava apoi o rasturnam cu grija sa nu se rupa .


Amestecam ouale cu telemeaua rasa .Adaugam ceapa si mararul si asezonam cu sare si piper. Daca telemeaua este sarata nu mai este nevoie de sare. Turnam compozitia in tava unsa cu unt .


Dam la cuptor la foc mic.O lasam sa se raceasca in tava si apoi o rasturnam cu grija sa nu se rupa.


Suprapunem omletele si le taiem in jumatate. Suprapunem apoi si jumatatile si vor rezulta patru straturi .


Taiem felii ca pe tort.


Se poate servi cu ketchup , cu rosii, cu castraveti murati, in functie de preferintele fiecaruia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort aperitiv din omleta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

vio_dreams 1

07.02.2013, 05:16

Eu nu am lipit-o cu nimic, am pus omletele calde una peste alta si apoi le-am taiat ca pe tort, insa cred ca ar fi mers de minune o crema de branza intre ele!

Florentina_Cristina 1

06.02.2014, 22:47

ce prezentare

Claudia1972 1

07.02.2014, 17:40

Foarte frumos si mai mult ca sigur si gustos. Fac si eu des aceasta reteta, mai ales in weekend, cand ne adunam toata familia la micul dejun, cu diferenta ca nu bag cascaval sau branza in omleta, ci pun intre omletele fierbinti cascaval ras si felii de sunca de praga sau felii de salam. Lipirea este garantata, si, dupa ce se racoreste, se taie frumos, chiar ca un tort. Felicitari!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
SUFLEU CU BROCCOLI