Ciuperci cu pui si cus-cus

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 27 Mai 2010 | 6703 vizualizari

 

in principiu am vrut sa fac doar cus cus si pui la cuptor, insa am dat de ciuperci in frigider si nu am rezistat sa nu le strecor si pe ele :d, a iesit o nebunie

 

INGREDIENTE

  • cateva ciuperci
  • un fir de usturoi verde
  • 2 pulpe
  • o punga de cus cus
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • apa fierbinte
  • cascaval ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu pui si cus-cus:

Se spala carnea si se pune la fiert.

Intre timp tocam usturoiul marunt, spalam ciupercile, le taiem feliute.

Intr-o tigaie punem cateva linguri de ulei, inabusim putin usturoiul, apoi punem si ciupercile si le lasam si pe ele sa se inabuseasca.

Dupa ce a fiert carnea o scoatem, supa nu o aruncam si stiti ce facem, nu?! o Supita "de pui fugit" pt bebelusi

Intr-un vas de yena punem putin ulei, cus-cus apoi amestecul de ciuperci cu usturoi, iar deasupra carnita ( eu as fi facut si fara, dar ma dadea sotul afara din casa :D =)) ), condimentam cu sare, piper si boia dupa gust, apoi punem apa fiarta cat sa acopere cus cus-ul, iar peste puem casaval ras si dam la cuptor pt circa 20 de min.

TIPS-URI

1

carnea se poate prajii, eu am ales varianta asta ca e mai sanatoasa :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu pui si cus-cus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Dana Cristea - pusikmea 1

28.05.2010, 08:03

nu ai ajuns tarziu adina, mai am ca sotul nu s-a atins de ea

Adinacarla 1

28.05.2010, 08:36

e cam departe buzaul dar pana ajung eu din celalalt capat al tarii...poate mai faci o portie...

Dana Cristea - pusikmea 1

28.05.2010, 08:43

mai fac adina,

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute