Ciuperci cu sos alb si smantana

de Aletta in Mancaruri de legume, 2 Dec 2015 | 10533 vizualizari

 

Foarte ,foarte,foarte Gustoase!!!!!
Vi le recomand !

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon
  • o ceapa
  • 2 linguri de ulei de floarea-soarelui
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingura de faina
  • 50 ml lapte
  • 2 linguri de smantana
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu sos alb si smantana:

Ciupercile se spala si se decojesc.


Se taie in bucati mai mici sau se lasa intregi.


Ceapa se toaca marunt si se pun cateva minute la calit in 2 linguri de ulei.


Se adauga si ciupercile.


Se lasa pe foc pana cand scade apa care o vor lasa ciupercile.


Se face un sos din jumatate de lingura de faina cu 50 ml lapte si se adauga peste ciuperci cand le-a scazut apa.


Se condimenteaza cu sare si piper.


Se adauga si cele 2 linguri de smantana,se mai tine 2 minute pe foc.


Se presara patrunjel( eu am avut doar patrunjel uscat)

 

TIPS-URI

1

Se presara patrunjel verde proaspat ptr un gust mai deosebit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu sos alb si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Aletta 1

03.12.2015, 22:42

Rocsi

Gherca Daniela 1

04.12.2015, 13:54

bune, bune!

Aletta 1

04.12.2015, 22:45

Mersi Daniela

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec cu afine si merisoare
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saratele

ieri la 19:21

Prăjitură arlechin cu căpșuni

ieri la 16:31

Negresa cu cafea si nuci

de laura_n 6

ieri la 16:26

RETETA RECOMANDATA
Cartof dulce umplut cu branza de capra si unt brun cu ou posat si rucola