Ciuperci cu sos alb si smantana

de Aletta in Mancaruri de legume, 2 Dec 2015 | 3010 vizualizari

 

Foarte ,foarte,foarte Gustoase!!!!!
Vi le recomand !

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon
  • o ceapa
  • 2 linguri de ulei de floarea-soarelui
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingura de faina
  • 50 ml lapte
  • 2 linguri de smantana
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu sos alb si smantana:

Ciupercile se spala si se decojesc.


Se taie in bucati mai mici sau se lasa intregi.


Ceapa se toaca marunt si se pun cateva minute la calit in 2 linguri de ulei.


Se adauga si ciupercile.


Se lasa pe foc pana cand scade apa care o vor lasa ciupercile.


Se face un sos din jumatate de lingura de faina cu 50 ml lapte si se adauga peste ciuperci cand le-a scazut apa.


Se condimenteaza cu sare si piper.


Se adauga si cele 2 linguri de smantana,se mai tine 2 minute pe foc.


Se presara patrunjel( eu am avut doar patrunjel uscat)

 

TIPS-URI

1

Se presara patrunjel verde proaspat ptr un gust mai deosebit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu sos alb si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Aletta 1

03.12.2015, 22:42

Rocsi

Gherca Daniela 1

04.12.2015, 13:54

bune, bune!

Aletta 1

04.12.2015, 22:45

Mersi Daniela

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Lulu
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci la ceaun