Mazare cu morcovi baby si carnati albi (Bratwursti!)!

de Panacris in Mancaruri de legume, 29 Feb 2012 | 2892 vizualizari

 

Simplu, rapid si gustos! Pentru cei care tin post, pot servi langa mazare chihtele de soia sau de ciuperci!

 

INGREDIENTE

  • mazare 400 g.
  • morcovi baby 200 g.
  • ceapa 1 bucata
  • sare iodata 
  • piper proaspat macinat
  • marar proaspat dupa gust
  • ulei de masline
  • carnati albi 8 bucati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu morcovi baby si carnati albi (Bratwursti!)!:

Ceapa curatata si tocata marunt se pune la calit cu un pic de ulei si apa Dupa ce s/a albit se adauga mazarea si morcovii. Se adauga cca. 250 ml. de apa si se lasa la fiert la foc mic, cca. 20 de minute. Intre timp carnatii se prajesc pe gratar sau in tigaie fara ulei. Mancarea de mazare se asezoneaza de sare, piper si marar. Se serveste alaturi de carnaciori sau chiar simpla.

 

TIPS-URI

1

iarna se pot folosi legume congelate sau din conserva, in acest caz timpul de fierbere este mai scurt.

2

carnatii albi sunt specific Germaniei, sub denumirea de Bratwurst

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu morcovi baby si carnati albi (Bratwursti!)!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Panacris 1

01.03.2012, 08:50

Multumesc de aprecieri!

DIANA B 1

01.03.2012, 09:28

Buna tare ... am facut si eu mazare ieri , dar cu carnati made me

Sim0na 1

01.03.2012, 21:17

Interesanta combinatia!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu sos alb