Ciuperci cu zucchini cu unt

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 10 Mai 2016 | 2875 vizualizari

 

O garnitura rapida si delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 5-6 ciuperci champignon
  • 1/2 dovlecel zucchini
  • 1 ceapa alba
  • ulei de masline
  • un cub unt
  • vegeta/piper/ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu zucchini cu unt:

Ciuperciile se curata,se spala bine si se taie feliute.

Ceapa se taie solzisori se pune in ulei de masline cateva minute la foc mic sa nu se arda.

Se adauga si ciuperciile taiate,amestecam frecvent,punem si dovlecelul zucchini care se da pe razatoare mare cu tot cu coaja.

Se pune apa cat sa acopere si se lasa sa fiarba legumele.

Cand sunt fierte se adauga untul si condimentele.

Se servesc calde ca si garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu zucchini cu unt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

marcela1979 1

11.05.2016, 13:14

foarte buna ,am trecut pe lista

simona72 1

12.05.2016, 09:33

simplu si bun!

Bya Ralu 1

13.05.2016, 21:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulouri din castravete şi caşcaval cu somon afumat