Ciuperci de padure cu usturoi

de alinutzika in Mancaruri de post, 4 Aug 2011 | 4280 vizualizari

 

De 100 de ori mai bune decat ciupercile care se vand prin magazine.

 

INGREDIENTE

 
  • 500g ciuperci de padure (hribe) proaspete
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare, pier, usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci de padure cu usturoi:

Se curata bine hribele, se spala si se taie mai marunt.


Se pun la calit in tigaie antiaderenta, la foc slab, pentru aproximativ o jumatate de ora. Intre timp se condimenteaza cu sare si piper.


Se opreste focul si se adauga 3 catei de usturoi tocati marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci de padure cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

RuxyRux 1

05.08.2011, 23:58

Cand eram mica imi petreceam uneori vacantele la Valenii de munte intr-un sat aproape de padure si impreuna cu alti copii culegeam ciupercute si tare tare bune erau cand le faceam tocanita....de ceva ani incoace am tot auzit ca si ciupercile care sunt bune au suferit modificari genetice si se recomanda oamenilor sa nu le consume chiar daca sunt siguri ca le cunosc..si de aici si retinerea mea....pupici

alinutzika 1

06.08.2011, 23:56

te inteleg, RuxyRux...eu insa nu ma tem...Poate pana intr-o zi... ...Glumesc...chiar nu ma tem, pt ca le cunosc foarte bine si sunt luate direct din padure, deci nu prea cred ideea care ai auzit ca s-a lansat, privind vreo modificare genetica a lor...

Panacris 1

29.08.2013, 13:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de ghebe