Tocanita de ardei copti

de gaby_duceag in Mancaruri de post, 9 Apr 2010 | 7444 vizualizari

 

una dintre tocanitele preferate ale familiei.se poate servi ca atare,alaturi de o mamaliguta fierbinte sau constituind garnitura unei bucati fragede de carnita:))

 

INGREDIENTE

  • 10-12ardei grasi
  • 2cepe
  • o lingura bulion
  • o lingura pasta de gogosari
  • patrunjel verde
  • un catel usturoi
  • 2-3 linguri faina/amidon
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ardei copti:

ardeii se coc ,se presara sare mare si se lasa acoperiti cu un capac aproximativ 10minute apoi li se curata pielita


ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei


cand e calita se adauga bulionul si pasta de gogosari si se calesc usor


se ia cratita de pe foc,se pun 2-3linguri faina sau amidon,se amesteca bine apoi se adauga putin cate putin aprox 700-800gr apa


se pune inapoi la foc mic si se amesteca mereu pana se ingroasa sosul


lasam sa fiarba 10min amestecand cand ne amintim:)))


se adauga apoi ardeii(sau asa ,intregi,cum i-am lasat eu,sau curatati de cotor si samburi si taiati felioare)si usturoiul pisat


se mai fierbe 5-10min,se potriveste gustul de sare si piper ,se garniseste cu patrunjel verde si...pofta mare!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ardei copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

Cris2711 1

09.04.2011, 13:42

Gabyta unde ai aeroport in apropiere? spune-mi ca vin acu

gaby_duceag 1

01.09.2011, 20:38

la reteta asta nu scrie la ingrediente amidon si nici cand se pune usturoiul.
halal editor))))

babi5 1

01.08.2013, 18:43

Buna tare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de linte( de post)- "Şorbat adass"