Ciuperci gulas

de COSTEO in Mancaruri de post, 20 Apr 2013 | 4632 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • 1 ceasca ulei
  • 1 ardel verde
  • 4 cepe mari
  • 4 rosii
  • 6 catei usturoi
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 1 lgt patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci gulas:

Se spala ciupercile, se curata si se fierb in apa cu sare.Se taie marunt ardelul si ceapa.

Intr-o oala,se calesc in ulei ceapa si ardei si usturoiul tocat marunt ,dupa ce am calit ceapa si ardei adaugam ciupercile taiate marunt sau fasiute  lasam sa se caleascca 2-3 minute,punem rosiile  taiate marunt (sau suc de rosii),asezonam cu sare,piper,cimbru,si lasam la foc redus 25 minute.

Cand este gata se adauga patrunjel verde tocat fin.

Daca dorim se servesc garnisite cu cartofi fierti.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci gulas" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci pleurotus cu legume de post