Ciuperci impanate cu piept de curcan

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2010 | 5146 vizualizari

 

super bune si gustoase

 

INGREDIENTE

  • 14-15 ciuperci mari champinion
  • 200g piept  de curcan
  • 1 feliuta ardei rosu
  • 1 feliuta ardei verde
  • 150 telemea
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 50 g unt
  • putin cascaval taiaT fasiI subtiri-pt ornat
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • scobitori
  • rosii chery
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci impanate cu piept de curcan:

Se curata ciupercile ,iar piciorusele se toaca.

Pieptul de curcan se toaca sau se taie bucatele foarte mici apoi se caleste in putin unt,dupa care se pun piciorusele de ciuperci tocate si se lasa sa se caleasca bine ,

se pune ardeiul tocat, rosu si verde,patrunjel tocat,sare si piper si se lasa sa fiarba cu putin apa .

Cand sunt toate calite bine ,apa scazuta, se pune telemeaua zdrobita cu furculita si pasta de tomate, se lasa sa mai dea un clocot si se stinge focul

Ciupercile (palarioarele) se condimenteaza cu sare si piper si se prajesc 3-4 minute pe ambele parti in putin unt

Cand toate sunt pregatite se ia un vas de yana si se pun bucatele de unt apoi ciupercile (eu am pus 7)cu palarioarele in jos apoi se pune din compozitia cu pieptul de curcan ,se pune sa fie pline bine ,dupa care se pun celelalte7 bucatele peste ele(sa fie ca un sandwich)

Se pun fasii de cascaval in cruce pe fiecare si ardei (daca doriti)apoi se infige cate o scobitoare in fiecare si cate o rosie chery,

se da la cuptor pentru 15 minute

Se servesc atat simple cat si cu garnitura de orez,cartofi.............

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci impanate cu piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv