Ciuperci in sos cremos cu mustar

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2014 | 8559 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr ciuperci
  • 2 catei usturoi
  • 100 ml vin alb
  • 2-3 lingurite mustar ( dupa plac)
  • 50 ml smatana
  • sare
  • piper alb
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci in sos cremos cu mustar:

Ciupercile le curatam,le spalam si le feliem.

Le calim in putin ulei.Punem sare (astfel ele is vor lasa apa mai repede) .

Usturoiul il curatam si il calim impreuna cu ciupercile.

Cand au lasat intreaga apa adaugam vinul putin cate putin si amestecam incet cu o lingura de lemn.

Separat amestecam smantana cu mustarul si adaugam la ciuperci.Punem sare si piper dupa gust.

Mai lasam la foc mic 2-3 minute.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci in sos cremos cu mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

- Andreea - 1

29.01.2014, 14:06

laura_n 1

29.01.2014, 15:11

bunaciune

- Andreea - 1

29.01.2014, 16:09

Laura...eu sau reteta ? )))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanași cu dulceață de vișine - Rețeta delicioasă pentru un desert savuros

pe 19.07 la 15:02

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 19.07 la 14:32

Paste cu legume de vara - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 19.07 la 10:23

Salata de paste cu ton, spanac si rosii - Reteta savuroasa si rapida

pe 18.07 la 16:43

Galuste de cartofi cu prune - Reteta traditionala romaneasca

pe 18.07 la 16:36

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi si sfecla rosie gratinati