Ciuperci la cuptor cu piept de pui si cascaval

de Ghinnni in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2010 | 9847 vizualizari

 

Despre ciuperci s-a scris si se va mai scrie mult. La nivel mondial sunt peste un milion de specii de ciuperci. La noi in tara sunt mentionate aproximativ 8700 de specii de ciuperci.

Stiati ca:
...imparatul Claudius (41-54 IdC) compara gloria generalilor sai cu o mancare de ciuperci...ca o ironie a sortii...apetitul sau pentru ciuperci i-a fost fatal pentru ca...imparateasa Agrippina - sotia sa - l-a inlaturat de la putere prin otravire (otravire cu ciuperci sau cu ierburi !) in favoarea fiului sau, Nero.

Si acum sa ne tratam regeste...

Complexitate: redusa
Timp de preparare: sub 15 de minute
Numar portii: 2
Calorii: 360/portie

 

INGREDIENTE

  • 12 ciuperci
  • 150 gr piept de pui; 
  • 150 gr cascaval; 
  • 50 ml de supa de pui;
  • 1 ceapa medie;
  •  piper. 
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la cuptor cu piept de pui si cascaval:

...se curata si se spala ciupercile si se scot coditele...

...se caleste ceapa impreuna cu pieptul de pui fiert...se adauga supa de pui

...ciupercile se umplu cu aceasta compozitie...

...deasupra se adauga cascaval ras si piper dupa gust....


Se dau la cuptor pana se topeste cascavalul de deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la cuptor cu piept de pui si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

nadina73 1

26.06.2010, 23:36

super bune cum de as sarit reteta astasuper bune 5 furuc

eleny2010 1

18.11.2010, 13:34

o idee buna . imi place cum arata reteta in poze . merita incerkta 5fur de la mine.

Bya Ralu 1

21.05.2012, 00:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv frittata cu paste si legume