Ciuperci marinate

de luminita20_2006 in Mancaruri de post, 27 Noi 2010 | 5502 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci
  • 70 ml  otet de mere
  • 50 ml ulei
  • boabe piper
  • 2 catei usturoi mari
  • 2 lingurite zahar
  • 1 lingurita sare
  • 2 frunze de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci marinate:

Ciupercile se pun in apa 20 min .apoi se taie in doua sau trei daca sunt prea mari. Usturoul se piseaza si se pune peste ciuperci(intr-o cratita), apoi sarea , zaharul, otetul si uleiul, eu am pus si 250 gr apa, insa Lalena nu pune apa. Se pune cratita pe aragaz la foc iar cand incepe sa fiarba se da focul incet si se lasa 5 min dupa care se ia de pe aragaz. Se lasa sa se raceasca si se pun in borcan sau se pastreaza in acelasi recipient. Se lasa la marinat cel putin 4 ore si se pastreaza timp de cel mult 3 luni.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci marinate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

-Miti- 1

27.11.2010, 20:50

am facut si eu in toamna asta,de abia astept sa le desfac.

luminita20_2006 1

28.11.2010, 10:52

mitinita o sa te idragostesti de ele imediat am facut inatai de proba apoi nu mai zicc as papa in fiecare zi

nadina73 1

29.11.2010, 01:21

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pleurotus cu praz si paste - de post