Ciuperci marinate

de luminita20_2006 in Mancaruri de post, 27 Noi 2010 | 10354 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci
  • 70 ml  otet de mere
  • 50 ml ulei
  • boabe piper
  • 2 catei usturoi mari
  • 2 lingurite zahar
  • 1 lingurita sare
  • 2 frunze de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci marinate:

Ciupercile se pun in apa 20 min .apoi se taie in doua sau trei daca sunt prea mari. Usturoul se piseaza si se pune peste ciuperci(intr-o cratita), apoi sarea , zaharul, otetul si uleiul, eu am pus si 250 gr apa, insa Lalena nu pune apa. Se pune cratita pe aragaz la foc iar cand incepe sa fiarba se da focul incet si se lasa 5 min dupa care se ia de pe aragaz. Se lasa sa se raceasca si se pun in borcan sau se pastreaza in acelasi recipient. Se lasa la marinat cel putin 4 ore si se pastreaza timp de cel mult 3 luni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci marinate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 41 %
999.99 lei
589.99 lei

COMENTARII (6)

Mitinita 1

27.11.2010, 20:50

am facut si eu in toamna asta,de abia astept sa le desfac.

luminita20_2006 1

28.11.2010, 10:52

mitinita o sa te idragostesti de ele imediat am facut inatai de proba apoi nu mai zicc as papa in fiecare zi

nadina73 1

29.11.2010, 01:21

super

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu ciuperci(de post)