Ciuperci pleurotus cu smantana

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2014 | 752 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o caserola ciuperci pleurotus
  • 3-4 linguri smantana
  • vegeta
  • sare
  • piper
  • leurda
  • malai
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pleurotus cu smantana:

Clatim bine ciupercile, taiem bucatele marisoare, punem intr-o oala si acoperim cu apa, dam la fiert impreuna cu leurda pe care am clatit-o bine si am taiat-o bucati marisoare ;


Cand sunt aproape fierte condimentam cu piper si sare si lasam sa fiarba ;


La sfarsit condimentam cu vegeta si adaugam smantana amestecand bine , mai lasam 4-5 minute si luam de pe foc .


Punem intr-o cratita apa la clocotit ptr mamaliga , cand da in clocot adaugam 2-3 bucatele de unt sau margarina si putina sare ;


Cand untul s-a topit adaugam putin cate putin malai pana se ingroasa ;


Luam de pe foc si lasam la racit.!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pleurotus cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Panacris 1

30.04.2014, 18:24

Rocsi 1

30.04.2014, 20:39

_Alina_ 1

01.05.2014, 16:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci pleurotus cu smantana la multicooker