Rulou de carne

de Mirela_Tilvescu in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2012 | 10720 vizualizari

 

Este o reteta bine cunoscuta de catre gospodinele portugheze.Dar se poate umple si cu spanac, cu carnati oltenesti mai pe gustul romanilor.

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne tocata de vita
  • 400 g carne tocata de porc
  • 1 ou
  • pesmet
  • cateva fire de patrunjel
  • boia dulce
  • cimbru
  • sare si piper
  • 1 pahar vin alb
  • 1 cub de knorr cu gust de vita dizolvat intr-un pahar cu apa calduta
  • 1 cub margarina
  • Mai ai nevoie de:
  • 8 felii sunca presata(cea preferata)
  • 8 felii cascaval
  • cateva felii de carnati de casa afumati(chouriço)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de carne:

Se amesteca intr-un bol carnea cu oul, patrunjelul tocat, putin pesmet, cimbru. boia dulce, sare si piper. Pe o masa se presara un strat de pesmet peste care vom intinde compozitia ce carne. Apoi vom aseza prima oara sunca presata, feliile de carnati si ultima oara cascavalul. Se ruleza cat mai strans si se aseaza intr-o tava unsa cu margarina. Se toarna paharul de vin, supa de facuta din cubul de knorr si se da la cuptor cca 45 minute la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de carne" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de crinkles cu portocala

de laura_n 7

la 15:22

Supă/ Cremă de linte

pe 01.12 la 20:23

Mazare congelata pentru iarna

pe 30.11 la 20:49

Reteta de sarmalute de post, cu ciuperci si pasat

de vasimur 4

pe 27.11 la 15:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2547 puncte

Caty

1370 puncte

Panacris

1300 puncte

vasimur

1195 puncte

Constelatialeu

1156 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ruladă de carne tocată