Ciuperci pleutorus cu cotlet de porc

de Panacris in Porc, 15 Mar 2012 | 3053 vizualizari

 

O combinatie savuroasa!

 

INGREDIENTE

  • ciuperci pleutorus 500 g
  • cotlet de porc 500 g
  • ceapa galbena 1 bucata
  • ardei gras rosu
  • sare iodata
  • boia de ardei dulce
  • piper proaspat macinat
  • ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pleutorus cu cotlet de porc:

Ciupercile se spala si se taie fideluta. Ceapa  si ardeiul se curata, se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei si apa, cca. 10 minute la foc potrivit. Se adauga carnea spalata, taiata felii mai mari si ciupercile taiate fideluta.  Se asezoneaza de sare, piper si boia, se adauga cca. 500 ml. apa si se lasa la fiert cca. 30 de minute la foc potrivit, neacoperit. Mancarica se serveste alaturi de piure de cartofi si compot de piersici. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pleutorus cu cotlet de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu ciuperci si orez