Ciuperci si zucchini in sos de smantana

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 28 Iul 2015 | 1095 vizualizari

 

Foarte rapid si foarte gustor

 

INGREDIENTE

  • 100 g ciuperci champignon feliate
  • 2 dovlcei zucchini mici
  • 1/2 ceapa alba
  • 1 cana de lapte
  • 1-2 linguri smantana
  • 1 catel de usturoi
  • sare/piper
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci si zucchini in sos de smantana:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline pentru cateva minute.


Ciuperciile se taie in jumate sau bucati mai mici,se clatesc sub jet de apa si se pun peste ceapa.


Lasam cateva minute sa scada zeama lasata de la ciuperci,punem usturoiul strivit si laptele si lasam la foc mic sa fiarba.


Adaugam si dovleceii zucchini spalati bine si taiati rondele sau bucati mai mici,mai completam cu lapte daca este nevoie,adaugam condimentele dupa gust.


Cand zeama a scazut punem smantana,amestecam bine si servim cu pulpa de pui.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci si zucchini in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Bya Ralu 1

29.07.2015, 13:07

Rocsi 1

29.07.2015, 20:14

Bya Ralu 1

31.07.2015, 17:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
cosulete de champinion umplute cu brocoli-post