Ciuperci si zucchini in sos de smantana

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 28 Iul 2015 | 4253 vizualizari

 

Foarte rapid si foarte gustor

 

INGREDIENTE

  • 100 g ciuperci champignon feliate
  • 2 dovlcei zucchini mici
  • 1/2 ceapa alba
  • 1 cana de lapte
  • 1-2 linguri smantana
  • 1 catel de usturoi
  • sare/piper
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci si zucchini in sos de smantana:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline pentru cateva minute.

Ciuperciile se taie in jumate sau bucati mai mici,se clatesc sub jet de apa si se pun peste ceapa.

Lasam cateva minute sa scada zeama lasata de la ciuperci,punem usturoiul strivit si laptele si lasam la foc mic sa fiarba.

Adaugam si dovleceii zucchini spalati bine si taiati rondele sau bucati mai mici,mai completam cu lapte daca este nevoie,adaugam condimentele dupa gust.

Cand zeama a scazut punem smantana,amestecam bine si servim cu pulpa de pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci si zucchini in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu ricotta si pesto