Ciuperci sotate cu ghimbir si usturoi

de - TABITA - in Mancaruri de legume, 17 Feb 2016 | 1364 vizualizari

 

Garantez ca e o mancarica foarte aromata si gustoasa. Poate fi pregatita rapid si e potrivita si pentru a fi servita la pauza de masa la munca. Sper sa incercati si voi reteta. Mie mi-a placut foarte mult.

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva cu ciuperci
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 1 bucatica ghimbir 2-3 cm
  • marar
  • sare
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci sotate cu ghimbir si usturoi:

Am curatat ceapa, usturoiul, ghimbirul si le-am tocat/taiat pe fiecare in parte.


Am pus ulei de masline in wok si dupa ce s-a incins am adaugat ceapa, usturoiul, ghimbirul si ciupercile.


Am amestecat din cand in cand.


Daca e cazul se poate adauga putina apa.


Spre final am adaugat mararul si sarea.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate adauga si rozmarin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci sotate cu ghimbir si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

- TABITA - 1

19.02.2016, 12:02

Claudia

Raluca57 1

22.02.2016, 09:08

Foarte gustoasă această combinație. Am folosit ciuperci proaspete, ghimbir puțin mai mult pt ca ne place, nu am avut mărar. Foarte gustoasă, merge ca gustare, garnitură, mâncărică. Bună!!!!!!!!

- TABITA - 1

22.02.2016, 09:54

Multumesc mult Raluca!
Ma bucur mult ca ai incercat reteta!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
“Fatayer sabanegh”-Placinte arabesti cu spanac