Mancarica de fasole verde

de epurasha2bb in Mancaruri de legume, 28 Sep 2010 | 5937 vizualizari

 

proaspata, acus facuta!

 

INGREDIENTE

  • 400 g teci fasole verde congelata
  • 1 ceapa mare
  • 1 graunte mare de usturoi
  • 1 morcov
  • cateva bucatele de carne de vita fiarta
  • 1 lingura de faina alba
  • marar verde
  • 2 linguri pasta de rosii groasa
  • ulei de floarea soarelui, apa, sare
  • 1 praf de curry
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de fasole verde:

Se opareste fasolea teci in apa cu putina sare, se scurge si apoi se toaca marunt.Se curata ceapa si morcovul si se spala, se da morcovul pe razatoarea mica iar ceapa se toaca marunt cu cutitul.Se pun la calit in 4 linguri de ulei incins ceapa si morocvul, dupa ce s-au inmuiat se adauga si tecile tocate si se amesteca bine, se mai adauga din apa in care am oparit fasolea si se lasa sa se inabuse impreuna.Se aduaga un praf de sare si apoi si pasta de rosii.Se amesteca si se mai lasa putin dupa care adaugam si bucatile de carne de vita fiarta si praful de curry.Din cand in cand se mai adauga putina apa din oala in care am oparit fasolea.la sfarsit se mai adauga putina faina sa nu fie sosul prea slab daca va place asa si putin marar verde tocat marunt.

TIPS-URI

1

eu folosesc legume comngelate Bonduelle, ne plac mult si noua si copiiilor, asta cand nu avem din gradina noastra pastrate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

epurasha2bb 1

29.09.2010, 16:17

multumesc fetelor! Nadina cu atat mai mult apreciez vizita ta! pupici!

rivka 1

30.09.2010, 14:24

foarte buna!

adry88 1

30.05.2011, 20:46

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fasole pastai scazuta cu carnati