Ciuperci umplute

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 9 Sep 2010 | 5047 vizualizari

 

Sursa de inspiratie au fost "ciupercile boieresti" facute de Miha: http://www.bucataras.ro/retete/3366/ciuperci-boieresti.html doar ca le-am adaptat cu ce am avut eu prin frigider....si curand voi face reteta cu mai multe portii.

 

INGREDIENTE

  • ciuperci
  • piept de pui
  • carnat afumat de casa
  • muschi file de porc afumat
  • morcov
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Piciorusele de la ciuperci, muschiul file, pieptul de pui, le-am taiat bucatele. Morcovul si cascavalul le-am dat pe razatoare.

Toate componentele le-am pus in robot si le-am mixat pana cand au devenit pasta.

Cu pasta obtinuta am umplut palariile de la ciuperci.

Am asezat ciupercile intr-o tava in care am pus folie de aluminiu pe care am uns-o cu putin ulei.

Mi-a mai ramas compozitie si am pus-o intr-o forma micuta de tarta.

Am introdus totul la cuptor si am lasat la foc potrivit pana cand totul s-a rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu carnati si branza