Ciuperci umplute

de gaby_gabytza in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2013 | 1786 vizualizari

 

n/am apucat sa fac poze cand erau gata

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci
  • 200 g carne tocata
  • 1 ou
  • 1 ceapa mica
  • 3 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • 2 morcovi mici
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingura paste de tomate
  • cascaval
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Curatam ciupercile si le spalam dupa care le stergem,rupem piciorusele de la ciuperci si le tocam marunt(eu le/am tocat cu robotul).Ceapa si usturoiul il tocam marunt dupa care le calim in putin ulei.Adaugam morcovul dat prin razatoare,ciupercile tocate,carnea si lasam sa se caleasca impreuna.Adaugam pasta de tomate daca dorim si potrivim de sare si piper.Lasam sa se raceasca,palariile de ciuperci le umplem cu amestec.Deasupra adaugam cate o felie de cascaval sau cascaval dat prin razatoare.Adaugam cateva bucatele de unt si dam la cuptor cca 40 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

adry88 1

24.01.2013, 20:26

foarte bune

gaby_gabytza 1

25.01.2013, 10:21

ms satisyyourcravings

gaby_gabytza 1

25.01.2013, 10:23

ms eduard

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Ciupercute umplute