Ciuperci umplute

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 22 Mar 2013 | 2953 vizualizari

 

O mancare gustoasa, care poate fi facuta si de post , lasand deoparte dress-ingul de iaurt, sau inlocuind cu iaurt de soia

 

INGREDIENTE

  • 4 ciuperci
  • jumate de telina
  • 2 fire de ceapa verde
  • jumate de ardei rosu
  • sare
  • 2-3 linguri de iaurt
  • marar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se curata ciupercile. Se toaca coditele ciupercilor , ceapa verde, ardeiul si telina, se pun la fiert pana se inmoaie. Cand sunt moi se paseaza(eu le-am pasat cu furculita nu foarte tare), se condimenteaza cu sare , se umplu ciupercile si se dau la cuptor cam 15 min.
Cand sunt gata se face dressing de iaurt cu marar.(marar tocat+iaurt)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu pui / sunca