Ciuperci umplute cu carne

de simona72 in Vita, 1 Apr 2015 | 2052 vizualizari

 

Poate fac schimb cu Merisor:))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci champinion albe si brune
  • 500 gr carne de vitel
  • 1 ceapa rosie
  • 2 catei de usturoi
  • 1-2 linguri pasta de ardei copt
  • 4-5 felii de rosii uscate in ulei
  • 2-3 linguri ulei aromatizat din borcanul cu rosii uscate
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 felii cascaval
  • sare si piper proaspat macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu carne:

Se folosesc ciuperci cu palariile mari. Se curata ciupercile, li se indeparteaza coditele, se spala si se lasa cu "palaria" in jos sa se zvante de apa.


Pentru umplutura: se toaca ceapa marunt si se caleste in 2-3 linguri ulei aromatizat din borcanul cu rosii deshidratate. Se adauga usturoiul tocat marunt si se mai caleste 1 minut. Se adauga carnea tocata, se caleste la foc mediu inspre mare, se amesteca mereu sa se desfaca carnea si se lasa pe foc pana carnea este calita si zeama de pe carne a scazut. Se adauga pasta de ardei copt, rosiile taiate marunt, patrunjelul tocat fin, sare si piper dupa gust. Se amesteca compozitia si se umplu "palariile" ciupercilor cu aceasta. Se pun ciupercile umplute intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc la cuptorul incins la 180 grade pentru 30 minute. Se pune peste ciuperci cate o bucatica de cascaval si se mai da tava la cuptor pentru inca 5 minute, atat cat sa se topeasca cascavalul. Se servesc calde sau reci, cu salate sau garnituri. Sa va fie de folos!!

 

TIPS-URI

1

din coditele ciupercilor am facut un pilaf de orez pe care l-am servit cu ciupercile umplute

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Panacris 1

01.04.2015, 20:30

Geanina87 1

01.04.2015, 22:44

tare bun

Carmen_g 1

02.04.2015, 12:42

iau si eu una daca mai ai...ca tare bune sunt!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Lasagna

la 16:31

Aperitiv invartita cu branza sarata

ieri la 21:32

Desert tort cu crema de lapte condesat si nuca de cocos

de Lau 9

ieri la 19:26

Desert tarta rustica cu capsune

de Lau 9

ieri la 18:39

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu ton