Ciuperci umplute cu carne

de simona72 in Vita, 1 Apr 2015 | 4995 vizualizari

 

Poate fac schimb cu Merisor:))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci champinion albe si brune
  • 500 gr carne de vitel
  • 1 ceapa rosie
  • 2 catei de usturoi
  • 1-2 linguri pasta de ardei copt
  • 4-5 felii de rosii uscate in ulei
  • 2-3 linguri ulei aromatizat din borcanul cu rosii uscate
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 felii cascaval
  • sare si piper proaspat macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu carne:

Se folosesc ciuperci cu palariile mari. Se curata ciupercile, li se indeparteaza coditele, se spala si se lasa cu "palaria" in jos sa se zvante de apa. 

Pentru umplutura: se toaca ceapa marunt si se caleste in 2-3 linguri ulei aromatizat din borcanul cu rosii deshidratate. Se adauga usturoiul tocat marunt si se mai caleste 1 minut. Se adauga carnea tocata, se caleste la foc mediu inspre mare, se amesteca mereu sa se desfaca carnea si se lasa pe foc pana carnea este calita si zeama de pe carne a scazut. Se adauga pasta de ardei copt, rosiile taiate marunt, patrunjelul tocat fin, sare si piper dupa gust. Se amesteca compozitia si se umplu "palariile" ciupercilor cu aceasta. Se pun ciupercile umplute intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc la cuptorul incins la 180 grade pentru 30 minute. Se pune peste ciuperci cate o bucatica de cascaval si se mai da tava la cuptor pentru inca 5 minute, atat cat sa se topeasca cascavalul. Se servesc calde sau reci, cu salate sau garnituri. Sa va fie de folos!!

TIPS-URI

1

din coditele ciupercilor am facut un pilaf de orez pe care l-am servit cu ciupercile umplute

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu carne" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de ciuperci umplute cu oua de prepelita