Ciuperci umplute cu carne de pui la cuptor

de lucy2002 in Mancaruri cu carne, 13 Oct 2019 | 2789 vizualizari

 

M-am inspirat de la Jamila.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ciuperci brune curatate de pielita
  • 500 gr carne de pui taiata cubulete mici
  • 2 cepe tocate marunt
  • coditele de la ciuperci tocate marunt
  • 1 rosie marisoara tocata cubulete
  • 300 gr cascaval
  • 5 linguri de ulei
  • boia de ardei dulce
  • curcuma
  • sare
  • piper
  • patunjel verde tocat
Portii: 19
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu carne de pui la cuptor:

Intr-o tigaie punem uleiul la incins, adaugam ceapa si o lasam pe foc pana se inmoaie. Adaugam carnea de pui si o calim impreuna cu ceapa cateva minute. Peste carne se adauga coditile de ciuperci si calim pana se evapora apa, adaugam condimentele si potrivim de gust, iar la final  adaugam rosiile taiate cubulete si lasam pe foc pana se evapora apa din compozitie. Lasam sa se raceasca compozitia.

Ciupercile curatate, spalate si uscate se pun intr-o tava cu hartie de copt iar cu ajutorul unei linguri le umplem generos. Introducen tava la cuptorul preincalzit la o temperatura de 200 grade pentru 20-25 minute. Dupa ce s-au facut le scoatem din cuptor si punem cate o felie de cascaval pe fiecare ciupercuta si le mai dam la cuptor pana cand cascavalul se topeste le scoatem si le presaram  cu partunjel verde tocat. ( eu am avut de la congelator)

Le servim calde.

Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

se poate folosi si carne tocata

2

in loc de cascaval putem pune o felie de branza topita

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu carne de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare cu carne tocata si legume