Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
M-am inspirat de la Jamila.
Intr-o tigaie punem uleiul la incins, adaugam ceapa si o lasam pe foc pana se inmoaie. Adaugam carnea de pui si o calim impreuna cu ceapa cateva minute. Peste carne se adauga coditile de ciuperci si calim pana se evapora apa, adaugam condimentele si potrivim de gust, iar la final adaugam rosiile taiate cubulete si lasam pe foc pana se evapora apa din compozitie. Lasam sa se raceasca compozitia.
Ciupercile curatate, spalate si uscate se pun intr-o tava cu hartie de copt iar cu ajutorul unei linguri le umplem generos. Introducen tava la cuptorul preincalzit la o temperatura de 200 grade pentru 20-25 minute. Dupa ce s-au facut le scoatem din cuptor si punem cate o felie de cascaval pe fiecare ciupercuta si le mai dam la cuptor pana cand cascavalul se topeste le scoatem si le presaram cu partunjel verde tocat. ( eu am avut de la congelator)
Le servim calde.
Pofta buna !
1
se poate folosi si carne tocata
2
in loc de cascaval putem pune o felie de branza topita
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola