Ciuperci umplute cu cartofi condimentati

de merisor in Mancaruri de post, 5 Dec 2012 | 3908 vizualizari

 

Aceste ciuperci pot fi servite si in regim de post dar si in regim de dulce cu cascaval ras sau cu smantana.
Eu le-am servit simple de post.

 

INGREDIENTE

  • 1,200 Kg ciuperci
  • 3 cartofi
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • ulei de masline
  • rozmarin
  • cimbru
  • piper
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu cartofi condimentati:

Spalam ciupercile, le rupem coditele si le decojim.


Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem cuburi sau felii. Eu i-am taiat intai felii, apoi i-am maruntit pentru a umple mai bine ciupercile.


Usturoiul il curatam si il tocam marunt.


Condimentam cartofii cu rozmarin, cimbru, piper macinat si sare.


Ii stropim si cu putin ulei de masline.


Asezam ciupercile in formele de briose, punem in ele bucatele de usturoi si sare, apoi le umplem cu cartofii condimentati.


Tocam marar si presaram peste cartofi.


Dam la cuptor pentru 40 minute.


Cartofii vor absorbi zeama de ciuperci. eu i-am mai intors pe parcurs pentru a se patrunde mai bine.


Coditele ciupercilor le-am tocat si le-am calit cu putina ceapa, apoi am adaugat niste zacusca si am incropit un sos alaturi de care am servit ciupercile.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu cartofi condimentati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

Krystyan Trendy 1

28.10.2013, 10:16

foarte bune

alilianaa 1

18.11.2013, 07:14

tare bun..

Ligia Bxl 1

18.10.2014, 21:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Peste copt cu ierburi aromate

ieri la 22:23

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

ieri la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

pe 21.08 la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

pe 21.08 la 23:06

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute cu pasat in vas roman-post