Ciuperci umplute pane

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 30 Noi 2010 | 3199 vizualizari

 

Vazusem reteta pe Euforia Tv,dar apoi cand am vazut-o si la Corina,m-am decis s-o incerc si bine am facut.Sunt delicioase.

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignion mai mici
  • pate de ficat de pui
  • 2 oua
  • pesmet
  • faina
  • ulei
  • hrean
  • smantana
  • marar
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute pane:

N-am precizat cantitati,acestea fiind infunctie de cate dorim sa facem.Nu pot fi prea multe pentru ca nu se pot pastra prea mult timp.


Se rupe codita ciupercilor,pentru a face loc umpluturii.Se spala si se scurg bine de apa.Se umplu ciupercile cu pate de ficat.


Intr-un vas se amesteca faina cu putina sare si piper.Ouale se bat cu putina sare.


Se tavalesc ciupercile prin faina,apoi prin ou,pesmet si iar prin ou.Se prajesc in ulei incins.Se scot pe o hartie absorbanta pentru a inlatura surplusul de ulei.


Se face un sos de hrean razuit cu smantana ,marar si putin piper.


Absolut delicioase.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

diaconta 1

07.12.2010, 20:38

Bunica lasa ca mai facem,nu-i mare lucru asa ca serveste cat poftesti

nadina73 1

07.12.2010, 21:01

cum de mi-au scapat Dia esti de vina in totalitate nu mai stigat oricum am ven it si nechemata

diaconta 1

08.12.2010, 08:12

Nadina ma declar vinovata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata de boeuf cu broccoli si conopida