Ciuperci umplute pe pat de friptura

de marinicayou10 in Aperitive / Garnituri, 8 Feb 2012 | 4215 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • INGREDIENTE pentru 2 portii
  • 8 ciupercute
  • 2 fripturi -poate sa fie pulpa de porc,ceafa,cotlet
  • o felie mica de cotlet de porc sau pulpa de porc
  • o ceapa mica
  • 2 catei de usturoi
  • o lingura de smantana
  • 8 bucatele mici de cascaval
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute pe pat de friptura:

In primul rand,curatam ciupercutele si rupem coditele.Taiem cubulete mici carnita.Ceapa si usturoiul le tocam marunt.Punem putin ulei intr-o tigaie,adaugam ceapa si carnea.Calim bine.Adaugam coditele de la ciuperci tocate,nu foarte marunt.Mai lasam 4-5 minute pana se patrund toate,apoi adaugam usturoiul,sare si piper.

Punem compozitia intr-un castronel si adaugam o lingura mare de smantana si amestecam.Smantana va lega putin compozitia si va da un gust mai bun.Umplem ciupercutele cu aceasta compozitie si le punem intr-o tava unsa cu ulei si dam la cuptor pana cand se patrunde putin ciupercile.
Intre timp,incingem o tigaie,punem putin ulei si prajim cele 2 fripturi.

Cand sunt gata ciupercile,le punem putin cascaval deasupra si mai lasam 2 minute la cuptor pana se topeste cascavalul. Asezam friptura in farfurie,iar ciupercile deasupra

Ps: nu va faceti griji pentru tava....lasati-o la inmuiat cu apa calda,apoi se va curata perfect :)

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute pe pat de friptura" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute preparate la cuptorul cu halogen