Ciuperci vineciori la cuptor

de Bunica in Mancaruri de post, 10 Iun 2016 | 3844 vizualizari

 

Pentru această mâncare delicioasă, ca pentru toate relele bune este vinovată Cleme;) Ea mi-a cumpărat vineciori, m-a învățat cum să-i prepar și vă prezint ce-a ieșit. Dacă vreți să știți de ce se numesc așa...................întrebați-o !

 

INGREDIENTE

  • 500 g. ciuperci vineciori
  • 5 căței de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 50 ml. vin
  • sare
  • pipre după gust
  • 1/2 legătură mărar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci vineciori la cuptor:

Ciupercile se spală și se pun într-un vas termorezistent.

Usturoiul curătat și tocat se pune peste ciuperci.

Sărăm ,piperăm totul.

Adaugi vinul și uleiul și dăm vasul la cuptorul încins la 170 grade până scade sosul.

Scoate din cuptor și presară mărarul tocat mărunt.

Servește cu mămăligă sau ca garnitură la friptură.

TIPS-URI

1

Ciupercile se spală repede sub jet de apă,altfel absorb multă apă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci vineciori la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

AndrutzaP 1

13.06.2016, 09:50

Rahela Velicu 1

13.06.2016, 22:43

RuxyRux 1

31.07.2016, 23:26

Mi-ai adus aminte de copilarie Buni scumpa mea...pe atunci mergeam si le culegeam din padure....mai pune-ma acum...n-as mai avea curaj ...arata bune de tot!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Taitei cu varza