Ciupercute

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 24 Oct 2010 | 8621 vizualizari

 

Banalele oua umplute, foarte simplu de facut, dar de efect asa cu caciulitze.

 

INGREDIENTE

  • 12 oua
  • 12 rosii mici(cherry)
  • 1 pate de pui (sau de care va place)
  • branza topita la tub ptr ornat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute:

Se fierb ouale tari si se lasa sa se raceasca.

Intre timp rosiile se spala, apoi se taie un capacel pe partea cu cotorul si se scobesc de miez. Se lasa sa se usuce bine ca sa nu alunece de pe oua.

Se curata ouale de coaja si se taie albusul de la baza. Se scot usor galbenusurile si se zdrobesc cu furculita, apoi se amesteca cu pateul pana formeaza o pasta. Se umplu ouale cu o lingurita mica cu aceasta pasta si se aseaza pe un platou.

Se aseaza pe fiecare ou o rosioara scobita si se orneaza cu picatele albe de branza topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

Corinuta 1

05.11.2010, 12:31

IonelaVanillaElenamultumesc!

alexandrinapop 1

14.11.2010, 12:11

arata foarte bine....cu un pic de imaginatie poti face lucruri extraordinare

elena1988 1

08.02.2011, 10:52

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu salata de vinete si ardei umplut cu salata de castraveti