Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
M-a inspirat aliliana asa ca m-am apucat de treaba.Eu le-am pregatit in stilul meu.
Curatam si taiem ciupercile in bucatele potrivite.Ceapa o taiem marunt.Punem cratita in care pregatim ciupercile,pe foc,o lasam sa se incinga adaugam ulei,cca 50 ml,punem ceapa si o inabusim putin,adaugam un praf de sare,apoi adaugam rosiile cu ardei,lasam sa dea in clocot.Apoi punem si ciupercile si 1/2 cana apa,punem un capac peste cratita si lasam la foc mic sa se inabuse.Spre final adaugam cubul maggi,cimbrul sosul iutel(1-2 lingurite,cat de mult ne place de iute),cand este gata punem patrunjelul tocata marunt.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult