Ciupercute la congelator

de rodicamaria in Conserve, 15 Sep 2012 | 14449 vizualizari

 

M-am obisnuit sa folosesc ciupercutele de la congelator.Nu mai folosesc din conserva.De ce asa,puteti spune,cand avem pe piata tot timpul ciupercute proaspete.Pt ca nu am gasit intotdeauna in zona in care locuiesc eu.Si atunci am luat o cantitate mai mare si am conservat-o prin congelare.Sigur ca este mai comod sa iei o conserva si sa o desfaci,dar mie imi plac mai mult cele conservate de mine.

 

INGREDIENTE

  • Ciuperci
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute la congelator:

Ciupercile se curata de pielea de deasupra, se trec repede prin jet de apa, se taie bucati. Se pun in punga de plastic si se dau la congelator.

Cand am nevoie iau o tigaie teflonata, pun cateva picaturi de ulei si cantitatea necesara de ciuperci congelate. Pun la foc mic si calesc pana cand se evapora toata apa lasata(max.10 min). Las sa se raceasca si folosesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute la congelator" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Zacusca de ciuperci