Ciupercute umplute

de violeta30 in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2017 | 2362 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 14-15 ciupercute mai maricele
  • o lingura mare de unt
  • 2 feliute de muschiulet afumat
  • 3 feliute de cascaval
  • sare
  • condimente
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute umplute:

Curatam ciupercile si rupem piciorusele pe care le vom toca marunt si le vom pune la sotat in unt impreuna cu muschiuletul afumat si condimente preferate (piper, condimente pizza).
Pregatim o tava in care vom pune palariutele si le vom presara cu putina sare, apoi le vom umple cu amestecul sotat. La final, vom pune cascavalul taiat cubulete si le vom introduce la cuptor pana se rumenesc.
Este un excelent aperitiv la orice ocazie.
Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute umplute" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort aperitiv din clatite